Ramen en deuren

Verberckmoes bvba werkt uitsluitend met hoogwaardige aluminium profielen van de firma aliplast uit Lokeren . Wij werken voornamelijk voor onze ramen en deuren met de profielen Star 75, Star 90 en eco futural en voor de schuifsystemen met de profielen Ultraglide en VisoGlide 500.

Aluminium Ramen en deuren

Onze ramen en deuren worden met de grootste precisie in onze eigen werkplaats vervaardigd, afgewerkt tot in de kleinste details. De profielen van Aliplast bieden u een 25-jarige waarborg op hechting en verkleuring. U kan kiezen uit een enorm kleurenpallet, mat of glanzend en structuurlak. Er is ook geen meerprijs voor bicolor ( binnen en buitenzijde verschillende kleur )

IMG 0220
IMG 0226
IMG 0250
IMG 0261
IMG 0275
IMG 0277

Star75 , De logische keuze, het raam van de toekomst

De nieuwste technologieën en innovaties verenigd in één enkel raamsysteem: Star75. Zijn strakke vormgeving in combinatie met de performante isolatie zijn ideaal voor lage energiewoningen, zowel nieuwbouw als renovatie. De Star75 bestaat in drie verschillende isolatieniveaus. Zo is er voor elk project een isolatie-oplossing met dit systeem.

Bekijk meer info

Star90 , Het échte comfortraam dat warmte en stilte tastbaar maakt

Dit raamsysteem valt op door zijn uitstekende thermische eigenschappen, waardoor het bijzonder geschikt is voor toepassing in passiefbouwprojecten. Ook zijn akoestische prestaties dragen bij tot een verhoogde comfortbeleving. De Star90 bestaat in verschillende isolatieniveaus.

Bekijk meer info

Eco Futural , Sterk isolerend 3-kamerprofiel

Eco Futural is een compleet thermisch onderbroken 3-kamersysteem voor aluminium ramen. Dit systeem kenmerkt zich door goed isolerende waarden, gekoppeld aan een kleine inbouwdiepte. De Eco Futural is perfect geschikt voor energiezuinige woningen en is beschikbaar in drie verschillende isolatieniveaus.

Bekijk meer info

Aluminium schuiframen

VisoGlide500,  Het schuifraam van de toekomst, jouw logische keuze

De VG500 is een universeel schuifraam dat ruimschoots beantwoordt aan alle hedendaagse eisen rond glasdikte, vleugelhoogte en isolatiewaarden. Het systeem is perfect toepasbaar bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. De VG500 biedt een antwoord op elke bouwsituatie. Bovendien is de VG500 dankzij de vlakke dorpel rolstoelvriendelijk.

Bekijk meer info

Ultraglide , Het ultieme schuifraam in grote formaten

De Ultraglide is het ideale schuifraam voor grote glasoppervlakten, triple glas of zeer hoge isolatiewaarden. Deze serie laat toe om jouw schuifraam in een hoek van 90° te laten openen. De vlakke dorpel maakt de Ultraglide rolstoelvriendelijk.

Bekijk meer info

PROFIELEN ( klik op afbeelding om te vergroten )

Star 75

Star 75

Star 90

Star 90

Eco Futural

Eco Futural

Ultraglide

Ultraglide

VisoGlide500

VisoGlide500

Glaswerken

Naast de gewone dubbele beglazing bieden wij ook hoogrendementsbeglazingen aan. Deze isoleren dubbel zo goed als gewoon dubbelglas. Zowel Polyplus Super Neutraal air als Polyplus Super Neutraal gas bieden u deze zekerheid.
Meer hierover op de website van onze leverancier Polypane glasindustrie ( www.polypane.be )

Vakmaatschap op maat

Al onze ramen, deuren, veranda’s, pergola’s, … worden in ons atelier gefabriceerd met de meeste zorg. Voor kwaliteit ben je bij ons aan het juiste adres.
Onze producten worden door ons eigen personeel gefabriceerd, geleverd, geplaatst en afgewerkt. Zo kunnen wij 100 % waarborg geven gedurende de samenwerking.

contacteer ons

Verberckmoes ramen en deuren

Cadzandstraat 8

9112 Sinaai

Gsm: 0476/69 80 70

Fax: 03 772 58 82 

verberckmoes.bvba@telenet.be

BE 0466 592 566

Hoogwaardige aluminium profielen

Verberckmoes bvba werkt uitstuitend met hoogwaardige aluminium profielen van de firma Aliplast .

Belgisch product

25 jaar lakgarantie!

Dankzij de 25 jaar lakgarantie genieten jouw ramen en deuren van de beste bescherming.